Nieuws

Podium Concordia 2022

Op zondag 16 oktober 2022 was het podium voor de jeugd van Concordia: tijdens Podium Concordia lieten onze leerlingen muziek horen die ze de afgelopen weken hadden ingestudeerd. Met zoveel talent kan het niets anders dan dat Concordia een goede toekomst tegemoet gaat!
Veel dank aan Conny Knoben voor de organisatie, jurylid Jenny Leerschool, presentatrice Simone Wolters, Jolanda Wolters voor de begeleiding op piano, alle muziekdocenten, het personeel achter de bar en iedereen die is komen kijken. Het was een leuke ochtend!

Klik hier voor de foto's.

Afdrukken

Internationaal treffen jeugdorkesten Karken

Op zondag 25 september 2022 was de Jeugdharmonie Concordia te gast in Karken, Duitsland. Daar werd deelgenomen aan een internationaal treffen van jeugdorkesten. De jeugdharmonie onder leiding van Jenny Leerschool maakte indruk met hun concert. Daar droeg zeker ook de leuke presentatie van Marie-Jeanne aan bij. Er was op de vroege morgen al redelijk veel publiek in de Bürgerhalle van Karken, ook uit Melick. Naast de muziek waren de gasten ook onder de indruk van de vele lekkere taarten en cakes die de moeders uit Karken weer hadden gebakken!

Bekijk hier de foto's van het internationale treffen jeugdorkesten.

Afdrukken

Concordia Melick verkoopt loten met de Grote Clubactie

Dit jaar doen wij als Concordia Melick mee met de Grote Clubactie. Wij zetten ons in voor onze jeugdopleiding voor muzieklessen, lesboeken en instrumenten en willen daarom natuurlijk zoveel mogelijk loten verkopen. Een lot kost €3,- per stuk. Hiervan gaat 80% (dus €2,40 per lot) direct naar onze clubkas. De start van de landelijke lotenverkoop is op zaterdag 24 september. Koop lootjes en help ons het doel te halen. Daarnaast maak je kans op mooie prijzen! Een echte win-win situatie dus.

Verkoopboekje met QR-code

Onze (jeugd)leden verkopen ook loten via het verkoopboekje. Op dit verkoopboekje staat een handige QR-code, waarmee kopers eenvoudig online loten kunnen kopen. Hoe dit in z’n werk gaat, zie je in dit instructiefilmpje. Geen zorgen, kopers kunnen ook nog op de traditionele wijze een aankoopformulier met pen invullen in het boekje. 

We doen het samen

We gaan er met z’n allen vol voor en hopen ons doel te behalen met behulp van de steun van familie, vrienden en mensen uit de omgeving! Wil je nu al meteen één of meer loten kopen? Klik dan hier >>>

Afdrukken

RABO Club Support start in september

RABO CLUB SUPPORT start in September
Ben je lid van de Rabobank?

Dan kan je ervoor zorgen dat onze mooie muziekvereniging een extraatje krijgt van de Rabobank zodat al onze jeugdmuzikanten in de zomer van 2023 op muziekkamp kunnen gaan.
Wij zijn ontzettend blij dat de Rabobank dit initiatief heeft georganiseerd.

Heb jij een rekening EN Ben jij lid van de Rabobank? Vanaf 5 september tot en met 26 september kun je als lid van de Rabobank via de Rabo app of de website van de Rabobank je stem uitbrengen op onze vereniging.

Let op: dit kan alleen als je Lid bent.
Kijk hier hoe je dit wordt:
https://www.rabobank.nl/leden/lid-worden
We rekenen op jullie stem!

Vraag ook je buren, familie, bekenden om LID te worden en in september op Concordia te stemmen!

Afdrukken