BLAASkracht en SLAGkracht op L1 TV

 
In een jaar waarin vrijwel geen enkel muzikaal genot was van optredens en concerten van muziekverenigingen pakte L1 TV de handschoen op en benaderde muziekverenigingen door heel Limburg om zich te presenteren. De jeugdharmonie en de slagwerkgroep van Concordia Melick gingen graag in op deze eervolle uitnodiging. Zij speelden onlangs prachtige kerstmuziek in het fantastische kerstdecor van Tuincentrum Daniëls in Vlodrop. 
 
Voor de jeugdmuzikanten van Concordia een prachtige kans om zich te presenteren in tijden dat er alleen maar gerepeteerd kan worden in de eigen harmoniezaal. Maar bovenal een super kans om veel mensen thuis een beetje kerstsfeer te brengen met hun hartverwarmende optreden.  
 
Blaaskracht blaast 2020 uit! op L1 TV
Donderdag 24 december om 18:30 uur.
Vrijdag 25 december om 00:25, 14:05 en 18:30 uur.
Zondag 27 december om 11:00 en 13:10 uur.
 
Meer informatie en terugkijken op www.l1.nl/blaaskracht

Als je door het aanstekelijk enthousiasme en mooie muziek bent geprikkeld om zelf te gaan spelen of je kinderen de kans te geven deze mooie hobby te gaan beoefenen dan zijn jullie van harte welkom bij Concordia. Vraag meteen een proefles aan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. en je kunt al vanaf januari instappen in de muziekopleiding met blokfluit, blaasinstrument of slagwerk. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Afdrukken