Muzikale Concordia-droom

 

We dromen tegenwoordig allemaal van een normale wereld in goede gezondheid. 
Muzikanten dromen daarnaast ook van samen muziek maken en laten horen aan hun gewaardeerde publiek.

De jeugdslagwerkers van onze vereniging raakten tijdens hun concertreis naar het Oostenrijkse Innsbruck gegrepen door het nummer "Böhmischer Traum". Het vertolkt hun muzikale droom! Samen met hun docent en instructeur Frank Evers gingen zij aan de slag en kregen ze hulp van enkele ervaren muzikanten van het harmonie-orkest. 

Ze speelden allemaal individueel thuis hun eigen deel van het muziekstuk in en dat bleek nog bijzonder lastig. Want bij samen muziek maken kun je naar elkaar luisteren en je aanpassen. Maar dat lukt op afstand niet als je in je eentje muziek moet maken. Maar desondanks hadden ze tijdens het inspelen heel veel muziekplezier en dat zie je goed terug in het filmpje. De montage van deze clip gebeurde in mediastad Hilversum door onze eigen Tim Meijers. Op afstand maar toch muzikaal dichtbij!

Hun droom (Traum) inspireert hopelijk velen deze aanstekelijke melodie mee te zingen, fluiten of spelen. 
Hoe dan ook biedt dit een stukje muzikale vreugde in deze bizarre tijd!

Stem a.u.b. meteen op deze clip in de nationale muziekwedstrijd van KNMO. Onder de clip vind je het stemvakje waarin je je email-adres invult om te stemmen.  Vergeet je stem daarna niet te bevestigen in je email-box. 

Ga snel naar www.ConcordiaDroom.nl en breng uw stem uit op onze muzikale droom.

 

Afdrukken