Nieuws

RABO Club Support start in september

RABO CLUB SUPPORT start in September
Ben je lid van de Rabobank?

Dan kan je ervoor zorgen dat onze mooie muziekvereniging een extraatje krijgt van de Rabobank zodat al onze jeugdmuzikanten in de zomer van 2023 op muziekkamp kunnen gaan.
Wij zijn ontzettend blij dat de Rabobank dit initiatief heeft georganiseerd.

Heb jij een rekening EN Ben jij lid van de Rabobank? Vanaf 5 september tot en met 26 september kun je als lid van de Rabobank via de Rabo app of de website van de Rabobank je stem uitbrengen op onze vereniging.

Let op: dit kan alleen als je Lid bent.
Kijk hier hoe je dit wordt:
https://www.rabobank.nl/leden/lid-worden
We rekenen op jullie stem!

Vraag ook je buren, familie, bekenden om LID te worden en in september op Concordia te stemmen!

Afdrukken

Nieuw Talent Orkest Roerdalen

Echt iets voor jou! Wil jij een blaas- of slagwerkinstrument leren bespelen en samen muziek maken? Dat kan bij Nieuw Talent Orkest Roerdalen!

Nieuw Talent Orkest is een muziekproject voor volwassenen. Muzikale ervaring is niet nodig. Je maakt tien weken lang kennis met een geweldige nieuwe hobby. In een ontspannen, sociale sfeer. Het plezier staat voorop.

Nieuw Talent Orkest Roerdalen gaat in oktober van start. Wil je meer informatie? Kom dan naar het informatie-uurtje op dinsdag 20 september om 19.00 uur in ‘t Aad Raodhoes in Melick. De eerste repetitie is op zondagmiddag 9 oktober om 14.00 uur, eveneens in ’t Aad Raodhoes Melick. Wij zorgen voor een instrument, lessenaar en lesmap.

Woon je in Roerdalen en is dit echt iets voor jou?

Klik voor meer informatie op https://bit.ly/NTORoerdalen.  
Neem contact op met Harry Wolters, tel.: 0475-53 45 45, e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Henk Wolters, tel.: 06-27 10 10 16, e-mailadres: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Afdrukken

Zomer afsluiting

Op zondag 17 juli 2022 vond bij Harmonie Concordia de laatste activiteit vóór de zomervacantie plaats: een gezellige middag waarbij alle geledingen van Concordia voor het voetlicht traden: slagwerkgroep, jeugdharmonie, blokfluiters, opstaporkest en grote harmonie. Soms speelden ze alleen, soms allemaal samen met als prachtige afsluiting de mars Jubilissimo van jeugdharmonie, slagwerkgroep en harmonie. Hulde aan de muzikale leiding die vandaag bestand uit Jenny Leerschool, Kim Rijks en Frank Evers! Ben Wolters en Elin Caris loodsten de vele bezoekers op leuke wijze door het programma. Tegen 17.00 uur was het muzikale programma afgelopen en kon de barbecue beginnen!

Bekijk via deze link de foto's van het concert.

Afdrukken

Harmonie Concordia huldigt jubilarissen

Op zaterdag 18 juni 2022 worden bij Harmonie Concordia een groot aantal jubilarissen gehuldigd.

Normaal huldigt de harmonie haar jubilarissen elk jaar in november. In 2020 en 2021 kon vanwege corona echter geen huldiging plaatsvinden. Dat halen we nu in door de jubilarissen uit 2020 en 2021 in het zonnetje te zetten. Later dit jaar komen de jubilarissen 2022 aan de beurt.

Op 18 juni worden gehuldigd: Johan van Soest (25 jaar), Ton Houben (25 jaar), Emke Hou- ben (25 jaar), René Wolters (40
jaar), Frank Roemen (40 jaar), Jolanda Wolters (40 jaar) Diana Sleutels (40 jaar), Jacqueline Cox-Lenaers (50 jaar), Wim Adams (50 jaar), Frans Schmitz (Dorpsstraat, 50 jaar), Frans Schmitz (Groenstraat, 60 jaar), Henk Wolters (Waterschei, 60 jaar), Lei Schmitz (60 jaar) en Pierre Wolters (70 jaar). Dit zijn 14 leden die zich in totaal maar liefst 635 jaar verdienstelijk hebben gemaakt voor de harmonie, het verenigingsleven en de blaasmuziek!

De huldigingsfestiviteit begint om 17.00 uur in ’t Aad Raodhoes en wordt muzikaal opgeluisterd door de harmonie.
Namens de Limburgse Bond van Muziekgezelschappen is de heer Léon Evers aanwezig om de insignes op te spelden. Na
afloop van de huldiging krijgen alle aanwezigen de gelegenheid om de jubilarissen te feliciteren.

Afdrukken

Muzikant Harmonie Concordia kampioen

Op zaterdag 11 juni jl. werd Damien Collin Nederlands kampioen 5e divisie drumstel met 87 punten. Jur Heusschen behaalde in de 5e divisie op marimba maar liefst 88 punten en eindigde op de 2e plaats. Tessa Evers behaalde op het NK voor slagwerkers in Maarheeze met 89 punten ook een mooie 2e plaats. Yuri behaalde in dezelfde divisie een mooie uitslag. Hij behaalde 86 punten.

Afdrukken